Închiriere pe termen lung

Descoperă libertatea de mișcare pe termen lung cu Sky Rent a Car. Oferim soluții de închiriere auto pe termen lung, flexibile și personalizate, pentru a răspunde nevoilor tale de mobilitate.

De ce să alegi închirierea pe termen lung de la Sky Rent a Car?

 1. Toate Costurile într-o Singură Factură
  Optimizează-ți gestionarea financiară cu Sky Rent a Car! Alege să beneficiezi de simplificarea administrării cheltuielilor auto prin unificarea tuturor costurilor asociate închirierii pe termen lung într-o singură factură lunară. De la ratele de închiriere, costurile de întreținere, până la asigurări și taxe – totul este inclus, fără surprize. Această abordare nu doar că îți economisește timpul, dar îți și facilitează planificarea bugetară eficientă.
 2. Fără Avans
  Accesează flota noastră fără avans inițial! La Sky Rent a Car, ne dorim să îți oferim servicii accesibile și flexibile, motiv pentru care nu solicităm un avans la semnarea contractului de închiriere pe termen lung. Acest avantaj îți permite să te bucuri de mobilitatea dorită fără a afecta fluxul tău de numerar, facilitând accesul rapid la vehiculul ales.
 3. Deductibilitate Integrală
  Maximizează avantajele fiscale! Închirierea pe termen lung de la Sky Rent a Car vine cu beneficiul deductibilității integrale, conform legislației fiscale în vigoare. Aceasta înseamnă că poți deduce cheltuielile de închiriere din impozitul pe profit, optimizând astfel sarcina fiscală a afacerii tale. Consultă un specialist în fiscalitate pentru a înțelege cum poți profita la maximum de acest avantaj.
 4. Mașină la Schimb
  Continuitate și siguranță în mobilitatea ta! Înțelegem cât de important este să rămâi mobil, indiferent de situații. În cazul unor defecțiuni sau accidente, Sky Rent a Car îți oferă o mașină la schimb, astfel încât activitățile tale să nu fie întrerupte. Prioritizăm nevoile tale de mobilitate, asigurându-ne că beneficiezi de un serviciu de închiriere auto pe termen lung, fără griji.
 5. Anvelope Incluse
  Siguranță și confort în orice sezon! Cu Sky Rent a Car, nu trebuie să îți faci griji pentru schimbarea anvelopelor sezoniere. Serviciul nostru de închiriere pe termen lung include anvelope de vară și iarnă, garantând performanță optimă și siguranță indiferent de condițiile meteorologice. Lasă-ne să ne ocupăm de siguranța ta pe drum, în timp ce tu te concentrezi pe destinația ta.

Suntem aici pentru a transforma nevoile dvs. de mobilitate în soluții eficiente și personalizate. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciile noastre de închiriere auto pe termen lung, sau aveți nevoie de consultanță pentru a alege cea mai bună opțiune pentru afacerea dvs., echipa Sky Rent a Car este pregătită să vă asiste.
Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau pentru a discuta detaliile colaborării. Suntem disponibili prin e-mail la reservations@sky-rent-a-car.ro sau puteți suna cu încredere la numărul de telefon +40 773 883 538. Echipa noastră de profesioniști dedicată este gata să vă ofere suportul necesar pentru a vă asigura că alegerea dvs. este cea mai potrivită nevoilor companiei dvs.

Acest website foloseste cookie-uri pentru o experientă imbunătațită.